Model: 784
Beschikbaarheid: Op voorraad
€22,99
Excl. BTW: €19,00

Tropical Hi-Protein Discs XXL zijn zinkende wafels/schijven met een hoog gehalte aan dierlijke materialen (schaal- en weekdieren). Het is uitermate geschikt voor vissen met een behoefte aan dierlijke materialen. Het visvoer bevat garnalen (12%), krill (10%), inktvis (6%), calanus 1,7%) alsook haring en insecten. Het visvoer bevat hoogwaardige eiwitten en onverzadigde vetzuren. De diverse bonnen van eiwitten zorgen voor een gezonde groei en ontwikkeling van de vis. Ook draagt het voer bij aan een versterking van de weerstand.


Het hoge gehalte aan natuurlijke carotenoïden van de schaaldieren en rode paprika alsook de voeging van axstaxanthine versterkingen de kleuren van de vissen.


Inhoud: 1 Liter
Gewicht:
500gram


Volledig diervoeder voor siervissen. Ingrediënten: week- en schaaldieren (meel van hele garnalen 12%, krillmeel 10%, pijlinktvismeel 6%, vismeel van calanus 1,7%), vis- en bijproducten (inclusief vismeel van haring 15%), granen, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten (inclusief rode peperextract 2 250 mg/kg), insecten (insectenlarvemeel 5%), algen, vruchten (appels 3%), plantaardige eiwitextracten, vis- en bijproducten, gist (inclusief Beta-1,3/1,6-Glucan 1 000 mg/kg), oliën en vetten, mineralen (inclusief zeoliet 1%).


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Captcha

Kippenvoer nodig? Kijk eens op:


Voervoorkip.nl

De waardering van www.voervoorvis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 3224 reviews.